De beste aanbieders van wijn

De beste wijn kopen: bekijk de vergelijking van wijn sites

Wij hebben voor u een overzicht samengesteld met de beste sites waar u wijn kopen kunt. Op basis van diverse criteria hebben wij deze online wijn verkopers beoordeeld. Onze aanbevelingen van online wijn verkopers vindt wijn kopenu op deze pagina. Heeft u aanvullingen voor onze lijst met online wijnaanbieders, dan kunt u dit mailen naar info@wijnkopenonline.com. Wij proberen dan een wijntest te doen.

Wij hebben de diverse wijnaanbieders op een groot aantal criteria vergeleken. In onderstaande tabel staan deze criteria deels weergegeven. U kunt opzij scrollen om alle beoordelingen te zien en ons eindoordeel te lezen.

Wilt u wijn kopen op internet dan adviseren wij om dit bij een van de eerstgenoemde aanbieders in onze wijn kopen online test te doen.

AanbiederAanbod wijnenPrijsGemak SiteLevertijdKwaliteitOverige wijn productenEind oordeel
Villa Vino427
Wijnbeurs180
Wijny587
Buy your wine2500
Wijnalscadeau81
Wijnoutlet61
By the Grape169
Lidl Shop291
Wijnvoordeel.nl225
Astrid en Therese42
Mijnslijter.nl239
De Wijnsite.nl15
Wijnig.nl150
Wijnpakkettenonline298
Gall
en Gall
1200
AH Wijnen1200
Greetz102

Wijn kopen op internet is een activiteit die echt in opkomst is. Er zijn veel mensen die het kopen via internet ontdekken en een van de producten die daarbij veel gekocht wordt is wijn. Wanneer u weten wilt waar u de beste rode wijn, de beste witte wijn, de beste rose wijn kopen kunt, dan adviseren wij u om een kijkje te nemen op onze pagina’s met testen:

  • Rode wijn test: bekijk de beste rode wijn
  • Witte wijn test: bekijk de beste witte wijn
  • Rose wijn test: bekijk de beste rose wijn

Voor een ieder die van wijn houdt is het heerlijk dat er tegenwoordig via internet wijn gekocht kan worden. De aanbieders zijn onderling goed vergelijkbaar en je kan je echt laten verrassen door de diverse aanbieders. Zo zijn er bijvoorbeeld aanbieders die proefpakketten aanbieden. Hiermee kunt u voor een relatief lage prijs een flink aantal wijnen kopen via internet en bepalen welke wijn u lekker vindt.

Daarnaast zijn er aanbieders die zelf ook erg leuke wijnproducten aanbieden. Dit zijn producten zoals kurketrekkers, wijnrekken, cadeaupakketten en veel meer. Niet alleen kunt u wijn kopen op internet, maar dus ook alles wat u rondom de wijn consumptie gebruikt.

 

Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 3.5]

10% welkomstkorting op biologische Spaanse wijn

www.wijny.nl

Wijn van de maand

La Pauline MA 30

“Veel wijn voor weinig geld“.

Bezoek de site van de aanbieder

De beste witte wijnen

Over Wijn kopen online

Wijn kopen online is een initatief van echte wijnliefhebbers. Wij zijn enige tijd geleden zelf gestart met het kopen van goede wijn online en hebben hier inmiddels veel ervaring in. Op deze site willen wij onze ervaringen bij het online wijn kopen delen met u.

Wij houden u via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het wijn kopen online.

Heeft u nog goede tips, vragen of opmerkingen voor wijn kopen online? Deze zijn altijd welkom. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

Pin It on Pinterest

Share This