Bekijk prijswinnende rose wijnen

Hier vindt u een overzicht van de beste rose wijnen. Deze wijnen hebben internationale wijn prijzen gewonnen

Goede rose wijn test

De beste rose wijn kopen? Bekijk deze reviews

Wilt u goede rose wijn kopen en hier niet teveel voor betalen? Bekijk dan deze goede goedkope wijnen die internationale prijzen gewonne hebben. Hiermee kunt u de beste wijn kopen, tegen een zeer aanvaardbare prijs.

Goede rose wijn

Goede rose wijn vinden is niet makkelijk en is natuurlijk ook erg smaakgebonden. Wat de een lekker en vooral goed vindt, zal voor de andere persoon niet zo zijn. Wij kunnen uw smaak niet bepalen, maar wat wij wel kunnen is u een overzicht geven van goede rose wijn, die internationaal gezien hoog aangeschreven staan. Stuk voor stuk hebben deze rose wijnen toonaangevende wijn prijzen gewonnen. Wanneer u dus goede rose wijn kopen wilt, dan kunt u zeker op onderstaande adviezen afgaan.

De volgende rose wijnen raden wij aan:beste rose wijn

  • Arrogant Frog Rosé: Deze wijn van het bekende wijnhuis Paul Mas viel vrijwel ieder jaar sinds 2015 in de prijzen. Deze smaakvolle, zachte rosé heeft misschien een aparte naam, maar is heerlijk. En het mooiste is dat deze wijn uitermate betaalbaar is. U kunt deze goede rose wijn kopen vanaf €5,49 per fles

rose wijn kopen

  • Ferrari Rosé Perle Spumante DOC 2008: deze wijn won een gouden medaille in 2008 en kreeg van Wine Advocate ook nog eens 93 punten. Een zeer hoge waardering voor deze spumante.
    De wijn is liefst 5 jaar gerijpt voordat deze in de verkoop ging. Het resultaat? Een elegante wijn met aroma’s van licht rood fruit, rozen en sinaasappel. Perfect te combineren met zalm of Italiaanse gerechten.Niet goedkoop, maar wel erg goed! Voor €41,48 per fles kunt u deze heerlijke rose wijn kopen.

 

  • rose wijn kopenHouchart Sainte Victoire Rosé 2015: normaal gesproken winnen Rose wijnen niet veel prijzen, maar dat geldt zeker niet voor deze wijn. Menig prijs is al in de wacht gesleept. Deze wijn is goed te combineren met visgerechten, zeevruchten en salades. Maar uiteraard ook heerlijk als aperitiefVoor slechts €11,95 per fles te verkrijgen.

 

  • Argiolas Rosé: rose wijn kopenDe wijnen van het wijnhuis Vitivinicola Antonio Argiolas zijn afkomstig van het eiland Sardinie, dat bekend staat om haar ongerepte natuur en weinige toerisme, maar ook steeds  meer om haar goede rose wijn. Een voorbeeld hiervan is de Argiolas Rosé die van het bekende wijnblad Wine Advocate beoordeeld werd met maar liefst 90 punten! De rose wijn heeft een een sappige smaak, is kerzenrose en heeft een stevige structuur. De Argiolas Rosé is uitstekend te combineren met pastagerechten, antipasta en lichte vleesgerechten. Toch vinden wij haar ook heerlijk als aperitief. Voor slechts €11,49 per fles kunt u deze heerlijke rose wijn kopen.

 

10% welkomstkorting op biologische Spaanse wijn

www.wijny.nl

Wijn van de maand

La Pauline MA 30

“Veel wijn voor weinig geld“.

Bezoek de site van de aanbieder

De beste witte wijnen

Over Wijn kopen online

Wijn kopen online is een initatief van echte wijnliefhebbers. Wij zijn enige tijd geleden zelf gestart met het kopen van goede wijn online en hebben hier inmiddels veel ervaring in. Op deze site willen wij onze ervaringen bij het online wijn kopen delen met u.

Wij houden u via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het wijn kopen online.

Heeft u nog goede tips, vragen of opmerkingen voor wijn kopen online? Deze zijn altijd welkom. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

Pin It on Pinterest

Share This